کاربرد:
پودر آگار به عنوان یک ضمینه ژله ای در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل خاصیت ژل زنی قوی که دارد، در غذاها، آرایشی بهداشتی،آزمایشگاهی و صنایع دارویی استفاده می شود. از آنجا که آگار یک ماده طبیعی و گیاهی است، معمولاً برای جایگزینی مواد نگهدارنده و ژل زن کننده شیمیایی در محصولات غذایی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.کاربردپودر آگار در تهیه ژله ها، پودینگ ها، خمیرهای شیرینی، آبنبات، بستنی، موس ها، کرم های پوست،شامپوها،ماسک های صورت،محیط های کشت آزمایشگاهی و کشت سلولی ومحصولات آرایشی استفاده می شود.
مزایا:
۱.انعقاد پذیر ،قوام دهنده،نگهدارنده و تثبیت کننده است.
۲.ژلی برگشت پذیر است یعنی با حرارت ذوب شده وبا سرد شدن دوباره ژله می شود.
۳.به دلیل ویژگی ژل کنندگی خود برای تولید آب نبات هایی با ماندگاری طولانی استفاده می شود.
۴.یک ماده کمکی برای بهبود کیفیت و محافظت از طعم فرآورده های گوشتی است.
۵.یک عامل تعلیق کننده در صنعت نوشیدنی هاست که باعث می شود مواد جامد به طور یکنواخت برای مدت طولانی معلق بمانند.
محتویات:
پودر آگار (Agar powder) یک نوع ماده ژله ای است که از جوانه های گیاهی دریایی به نام “آگاروس” به دست می آید. آگار یک پلی ساکارید است که در اتصال با آب دارای یک ساختار ژله ای می شود. این ماده بدون رنگ و بو است و به صورت پودر خشک و فشرده عرضه می شود.
شرایط نگهداری:
برای حفظ کیفیت پودر آگار، آن را در جایی خنک و تاریک نگهدارید. تماس با نور مستقیم خورشید ممکن است باعث تغییر رنگ و خراب شدن آگار شود. پودر آگار در شرایط نگهداری مناسب و در بسته بندی صحیح تا چندین سال قابل نگهداری است.